De 5 mooiste uitzichtpunten in Singapore

Nu je een goed beeld hebt van wat Singapore te bieden heeft, wil je waarschijnlijk ook weten waar je al dat moois het beste kunt bewonderen. Hierbij een top 5 voor de mooiste uitzichtplekjes.

Rooftop Marina Bay Sands Hotel

De absolute nummer 1 van alle mooie uitzichten in Singapore is vanaf de rooftop van het beroemde Marina Bay Sands Hotel. Vanuit het prachtige infinity pool (alleen toegankelijk voor gasten) kijk je zo over de rand uit over de stad. De Sky on 57 loungebar is ook toegankelijk voor publiek. Reserveer wel even van tevoren want dit is een gewilde spot.

Singapore Flyer

De Singapore Flyer is Azië’s grootste reuzenrad, dus je kunt je voorstellen dat je vanuit één van de cabines ook een fenomenaal uitzicht over Marina Bay hebt. Een ritje duurt ca. 30 minuten en brengt je tot een hoogte van 165 m op het hoogste punt. Onderweg vertelt een audio-gids je leuke feitjes over Singapore.

Standbeeld van de Merlion

Het standbeeld van de Merlion staat tegenwoordig op de punt van het Marina Bay gebied. Vanaf de trappen rondom het beeld kijk je de ene kant over het water uit en aan de andere kant naar de glimmende skyline.

Gardens by the Bay

De bijzondere Gardens by the Bay zijn ook zeker een bezoekje waard. Zo vind je er o.a. een 2 km lange wandelroute langs de baai en diverse paviljoens met vele exotische plantensoorten. Voor een uitzicht van bovenaf neem je de OCBC Skyway, een 128 m lange hangbrug tussen 2 van de superbomen. Hier wandel je op zo’n 22 m hoogte door deze bijzondere tuin. Iedere avond, na zonsondergang, wordt er hier ook een spectaculaire lichtshow gegeven die de OCBC Garden Rhapsody heet.

One Raffles Place

En voor het allerhoogste uitkijkpunt ga je naar Singapore’s zakendistrict, naar de 63e verdieping van One Raffles Place om precies te zijn. Hier vind je op 282 m hoogte 1-Altitude, een loungebar en restaurant waar je heerlijk kunt dineren of van een luxe cocktail kunt nippen, terwijl je geniet van een 360 graden uitzicht over de stad. Later op de avond wordt het een nachtclub waar regelmatig dj’s draaien en kun je feesten met een uitzicht.

Op vakantie naar Singapore?

Deel deze pagina:

Vakantie Singapore Rondreis Singapore Singapore bouwstenen Over 333travel

Heb je een droomreis naar Singapore in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op!

0348 - 44 19 51 info@333travel.nl