Wat te doen in Thailand?

Trips, tours en activiteiten die je niet mag missen.

Verken Bangkok op de fiets

Dé manier om het onbekende Bangkok te leren kennen. Niet alleen maak je kennis met bijzondere plekjes en gebouwen, maar bovenal beleef je de stad veel meer terwijl je door het lokale Bangkok fietst.

Maak een culinaire wandeling door Bangkok

Om het land beter te leren kennen loont het om de lokale keuken beter te leren kennen. Je wandelt door één van de oudste wijken van Bangkok en maakt onderweg vele stops om de smaakpapillen te kietelen.

Zipline dwars door het regenwoud

Ben je avontuurlijk aangelegd en wil je de natuur eens op een andere manier beleven, ga dan ziplinen! Je ‘zweeft’ van boom naar boom in een tropisch regenwoud door middel van een ingenieus systeem van kabelbanen, boomhutten, loopbruggen en 35 platforms.

Volg een kookworkshop in Chiang Mai

Leer nu zelf de geheimen van Thaise keuken kennen! Deze kookcursus vindt plaats op een boerderij even buiten Chiang Mai. De eigenaars kweken op het land hun eigen groenten, kruiden en specerijen. Kook enkele heerlijke gerechten, die je thuis nog eens kunt maken als herinnering aan je vakantie.

Geniet van een traditionele Thaise massage

Een goede Thaise massage mag tijdens je vakantie echt niet ontbreken. Overal kom je tal van massagesalons tegen waar je een schouder- en rugmassage, een voetmassage of een Thaise lichaamsmassage kunt krijgen. Je voelt je erna weer als herboren!

Spectaculair Ang Thong Marine National Park

Vanuit Koh Samui vaar je per speedboat naar het Ang Thong Marine National Park, een adembenemend waterlandschap met 42 eilandjes. Je gaat o.a. snorkelen in het helderblauwe water, wandelt naar een uitkijkpunt met spectaculair uitzicht over de eilanden en bezoekt een smaragdgroen meertje midden op het eiland Koh Mea. Uiteraard is er ook tijd om te relaxen en te zwemmen of om grotten en spelonken te verkennen.

Snuif de cultuur en historie op van Ayutthaya

Deze excursie neemt je mee naar een plaats vol historie: Ayutthaya. Verschillende koningen bouwden hier schitterende tempels en paleizen en het was een waar handelscentrum waar ook vele buitenlandse handelaars zaken deden, waaronder de Nederlandse VOC. Je bezoekt niet alleen het Ayutthaya Historical Park en het koninklijke zomerpaleis, maar ook het Baan Hollanda Museum dat op de plaats ligt waar in 1608 een VOC handelspost was gevestigd.

Maak een familietrekking in Chiang Dao

Ga van de gebaande paden af en maak een fantastische jungletrekking. Deze trektocht is speciaal ontwikkeld voor jong en oud waarin volop afwisseling te vinden is. De trektocht is niet te zwaar en mede dankzij de ervaren gidsen zeer geschikt voor gezinnen.

Beleef Khao Sok National Park

Laat je verrassen door een van de mooiste nationale parken van Thailand. Het Khao Sok National Park bestaat grotendeels uit dicht, weelderig regenwoud en ruige kalksteenrotsen met heldere beekjes en watervallen. Ontdek dit tropisch regenwoud en verblijf bovendien in bijzondere accommodaties.

Deel deze pagina:

Vakantie Thailand Individuele rondreizen Bouwstenen Over 333travel

Heb je een droomreis naar Thailand in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op!

0348 - 44 19 51 info@333travel.nl